Opdrachtgevers

Opdracht-gevers

Genius Recruitment biedt recruitmentoplossingen voor een verscheidenheid aan (MKB) bedrijven, zowel nationale als internationale organisaties. Zoek je naar een partij die dit uit handen kan nemen voor jouw organisatie, dan zit je bij ons goed! Wij ontzorgen organisaties door het volledige wervingstraject (of een gedeelte hiervan) uit handen te nemen. Wij bieden een persoonlijke aanpak en nemen graag de tijd om je beter te leren kennen.  Of het nu gaat om een enkele functie of meerdere functies, wij helpen je verder.

Wij bieden verschillende recruitment oplossingen, denk hierbij aan: werving & selectie, interim, outsourcen MKB, interim management, sourcen en duurzame inzetbaarheid. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag het gesprek aan om jouw bedrijf verder te helpen. Klik op ‘onze diensten’ voor een overzicht van ons aanbod, of neem direct contact op.

Met onze passie en ervaring voor het vinden van de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers luisteren wij met oprechte interesse naar jouw behoefte en wensen zodat wij de juiste kandidaat kunnen werven. Dit doen wij door proactief te zoeken naar kandidaten die ook matchen met jouw bedrijfscultuur. Wij bieden een open en transparante manier van communiceren.