Over ons

Iedereen is een genius, oftewel een genie. Iedereen is uniek in zijn soort. Wij houden van unieke mensen en we brengen genieën graag bij elkaar.

Als recruitment specialist plaatst Genius Recruitment gekwalificeerde kandidaten op vaste en tijdelijke posities (zowel detachering als op interim basis).

Finance, HR, Office, Techniek, Sales en Marketing zijn de focusgebieden van Genius Recruitment, hier zit onze expertise. Voor ander functies werken we samen met een aantal gespecialiseerde partners.

Bij Genius Recruitment werken we met een professioneel, ervaren team. We staan voor je klaar bij het vinden van de juiste match.

Onze backoffice is dagelijks bereikbaar om contracten en administratieve zaken snel en accuraat te kunnen afhandelen.

Genius Recruitment, verbinder voor unieke mensen en bedrijven.

Oprichter

Karin Raadschelders

Mensen verbinden, dat is mijn passie. Een passie die ik sinds 15 jaar in de praktijk breng.

Voorheen 7 jaar in Engeland op internationaal niveau en sinds 2012 opererend vanuit Nederland voor zowel nationale als internationale klanten.

In de afgelopen jaren is er is een hoop veranderd op het gebied van recruitment. Toen ik begon als Recruiter plaatsen we nog personeelsadvertenties in de zaterdag krant. Dat ligt gelukkig al een tijd achter ons, net als matchmaking op basis van alleen het CV.

Mensen met elkaar verbinden, iemand op de juiste plek krijgen, passend bij de cultuur, het team en zowel de toekomst als het DNA van het bedrijf. Daar word ik, ons team, de kandidaten en onze klanten blij van. Dat is voor mij succes.

Tegenwoordig zijn er allemaal mooie termen zoals employer branding, candidate journey, sourcing en recruitment marketing. Onderwerpen waar ik de laatste jaren veel mee bezig ben geweest.

Ik praat je dan ook graag persoonlijk bij over de laatste ontwikkelingen op een duidelijke en eenvoudige manier.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

+31(0)6 - 27 11 93 79