Reviews


With Maaike you immediately notice that it is not only the profile she is trying to match. Her professionalism allows her to understand the overall organization in combination with the candidate skills and background. I have worked with Maaike as a candidate as well as professionally. Maaike will make sure the match is real!


Ik ken Karin als iemand die in haar werk alles voor 120% doet. Deze gedrevenheid brengt ook het beste in haar team en andere collega's naar boven. Haar professionaliteit brengt het hele team naar een hoger niveau. Bij Karin weet je altijd waar je aan toe bent, en wat je van elkaar kunt verwachten. Dat maakt Karin een fijne collega om mee samen te werken. Een meer gedreven en enthousiaste werknemer, ga je als werkgever niet vinden.


Karin was my main contact person during my assignment at Booking.com from Yoores. She was always very helpful, very approachable and she has a positive attitude. I really enjoyed working with her.


Karin heeft ons geholpen met het vinden van de ideale kandidaat voor de functie van Corporate Recruiter bij Ecorys. Ze is scherp, snel, betrouwbaar en is ook niet bang om zich kwetsbaar op te stellen. Een perfecte samenwerking die ook in no time tot het gewenste resultaat heeft geleid. Voor openstaande vacatures, waar je al een tijdje mee worstelt? Ik zou Karin een belletje geven :)


Ik werk met Karin samen voor mijn RPO (Recruitment Process Outsourcing) klanten AstraZeneca, Acerta Pharma en AstraZeneca Biologicals. Karin is een kei in de contacten met zowel de business (de vacaturehouders) als de kandidaten. Kan goed ook de senior level vacatures invullen, weet met de kandidaten een goede band op te bouwen, kan de hiring managers adviseren en weet de juiste mensen uit de markt te halen. Karin is een harde werker, gaat voor het beste resultaat, en is daarnaast ook een gezellige collega om mee samen te werken. Komt met vernieuwende ideeen, en is makkelijk in de omgang qua samenwerking. Kortom, ben erg blij dat zij mijn recruitmentcollega is!


Ik werk al een aantal jaren samen met Karin en iedere keer weet ze weer de juiste kandidaten te vinden voor onze organisatie, zelfs in deze zeer lastige markt. Karin heeft vakkennis en zet zich met hart en ziel in om het recruitment binnen je organisatie naar een hoger plan te tillen. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, een echte adviseur als het gaat om recruitment. Ze is betrokken en zorgt voor een strak ingericht proces voor zowel klant en kandidaat. Een energieke, passievolle vakvrouw en een waardevolle sparringpartner voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuw personeel. Bij Macnify zijn we erg blij met Karin en kunnen met vertrouwen haar diensten van harte aanbevelen


Working with Genius Recruitment has been a bliss. I have had such a positive and relaxed experience, resulting in a great new job position. thx Karin!


Genius recruitment has helped us tremendously in the past year with finding new staff. We have been able to add two great engineers to our team!


Karin is een gedreven, fijne, zeer sociale én warme persoonlijkheid. Communiceert duidelijk en neemt je mee in het proces. Ze is snel, altijd bereikbaar en een ware netwerker!


Karin is een zeer ervaren recruiter, die steeds weer een perfecte match kan maken tussen de klantvraag en de ambities van een kandidaat.


Genius Recruitment heeft naar volle tevredenheid bemiddeld voor een interim marketing opdracht. Heldere communicatie, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Ik kan Genius Recruitment dan ook van harte aanbevelen.


I worked with Karin for several recruitment jobs, 1 Recruiter position and 1 interim HR Business Partner role. For both she was able to introduce suitable candidates at a very short notice. She informed me and kept me updated throughout the process and on the actions she did. She also was a good advisor in the whole process. I would definitely advice Karin as a strong and good agency to fill in your positions!


I found my first job in the Netherlands through Karin. Her extraordinary understanding for requirements, personalities and situations made this recruitment process amazing. The communication was always absolutely clear and reliable to all sides. I felt well informed and was able to focus on presenting myself during the process. Karin did a great job and I really enjoyed working with her.